Automatisch voeren zonder directe investering? Lease een voersysteem!

Een goede gezondheid van uw dieren én meer rendement begint bij slim (automatisch) voeren. Met een hydraulisch, elektrisch of volledig geautomatiseerd voersysteem van SIEPLO voert u makkelijk en efficiënt, waardoor u meer tijd overhoudt en het welzijn van uw dieren wordt verbeterd.

Automatisch voeren is een verstandige investering, maar een modern voersysteem kan een aanzienlijke aanschaf zijn. Wilt u alle voordelen van een voersysteem, maar niet uw werkkapitaal of een groot gedeelte daarvan in één keer investeren? Dan is leasen een perfecte oplossing! SIEPLO biedt verschillende mogelijkheden om een voersysteem te leasen.

Slimmer voeren zonder startinvestering

Met leasen profiteert u direct, zonder startinvestering van de voordelen van een (automatisch) voersysteem. Leasen kan op twee manieren: financial lease of operational lease. Financial lease is vergelijkbaar met het kopen op afbetaling. De machine staat bij u op de balans, waardoor u in aanmerking komt voor aantrekkelijke fiscale regelingen. Operational lease lijkt wat meer op huren: het voersysteem blijft dan eigendom van de leasemaatschappij. Het voordeel van deze leasevorm is dat u voorspelbare maandlasten heeft en meer flexibiliteit.

De verschillende leasevormen

Welke leasevorm voor u het meest geschikt is hangt af van uw situatie en voorkeur. We adviseren u graag over welke leasevorm het beste bij uw bedrijfssituatie past. We zetten de belangrijkste kenmerken van beide vormen op een rij:

Financial lease

  • De investering komt op uw balans
  • U bent direct economisch eigenaar van de machine
  • U komt in aanmerking voor belastingvoordeel (vraag dit altijd na bij uw boekhouder of accounant)
  • U kunt mogelijk de BTW meefinancieren

Operational lease

  • U betaalt alleen voor het gebruik van de machine
  • De investering komt niet op uw balans
  • U bent altijd up-to-date: doet geen grote investering vooraf en maakt toch gebruik van de nieuwste machine
  • U heeft flexibiliteit aan het einde van de looptijd. U kunt verder huren, de machine afstaan of kopen

De voordelen van lease

Leasen van een voersysteem biedt veel voordelen. Een investering is niet nodig, u profiteert direct van meer gemak en snelheid, kunt een aanzienlijke besparing op uw voerkosten realiseren en optimaliseert de voeropname. En u heeft geen rompslomp: SIEPLO regelt de lease snel en gemakkelijk voor u.

SIEPLO ontzorgt u graag

SIEPLO heeft goede contacten met leasemaatschappijen. Zij kennen onze voeroplossingen en begrijpen hoe die bijdragen aan uw bedrijfsvoering. Daardoor komt een leaseovereenkomst via ons snel en makkelijk tot stand. We ontzorgen u volledig door de leaseoffertes voor u aan te vragen, die u samen met de offerte van ons voersysteem ontvangt.

Heeft u interesse gekregen om slimmer (automatisch) te voeren zonder grote investering vooraf? Neem dan contact met ons op!

"
Wilt u alle voordelen van een voersysteem, maar niet uw werkkapitaal of een groot gedeelte daarvan in één keer investeren? Dan is leasen een perfecte oplossing!
"